Mooiste Boeketten online webwinkels

Published Jul 13, 21
6 min read

Wit Seizoensboeket

Wanneer een bekende is overleden betuigen we graag onze steun en medeleven aan de nabestaanden. Dit kan door het opsturen van een bosje bloemen naar de nabestaanden. Natuurlijk kunt u de bloemen ook zelf afgeven. Wilt u een persoonlijke boodschap meesturen? Schrijf dan een kaartje aan de overledene of de nabestaanden - Bloementaart met flesje Bottega.

De bloem(en) worden dan neergelegd op de kist van de overledene. Bekijk van te voren de rouwkaart. Soms staat daar op vermeld wat de favoriete bloem was van de overledene (Bloementaart met flesje Bottega). Zo weet u welke bloem u mee kunt nemen naar de uitvaart. Er zijn erg veel bloemen met ieder een eigen betekenis.

Zo zijn er talloze bloemen met hun eigen betekenis. Twijfelt u nog over welke bloemen u wilt meenemen naar een begrafenis of uitvaart of wilt meegeven aan de nabestaanden? Bekijk dan hier welke bloemsoorten geschikt zijn voor een uitvaart, wat de kleuren betekenen en waar ze voor staan. De Anjer wordt ook wel de nagelbloem genoemd.

Liefelijk Boeket

De anjer is verkrijgbaar in verschillende kleuren (Tuin geplukt). Vaak wordt er gekozen voor wit, rood of roze. Amaryllis betekent betoverende schoonheid. Ook betekent het ‘stralen, flonkeren en twinkelen’. De Amaryllis is een prachtige bloem die geschikt is om te laten bezorgen bij nabestaanden, of om op uw eigen uitvaart tentoon te stellen - Boeket seizoensbloemen.

De aronskelk is een witte bloem die recht omhoog naar de hemel wijst. U ziet de aronskelk dan ook vaak terug in rouwboeketten, kransen en bloemstukken. Ook staat deze bloem symbool voor rouw. De chrysant staat symbool voor een aantal dingen. Voor vriendschap, de herfst en in Japan zelfs voor onsterfelijkheid.

Een lelie is een prachtige bloem die symbool staat voor de lente. Over het algemeen staat de lelie voor reinheid en vrouwelijkheid. Met de lelie zal er altijd iemand in uw gedachte blijven. Lelies worden verwerkt in rouwboeketten maar ook kunt u een lelie op de kist van de overledene leggen.

Liefelijk Boeket

Al vroeg in de oudheid kreeg de orchidee al een naam: de vruchtbaarheidsplant. Later heeft de orchidee meerdere symbolen gekregen: elegantie, vrouwelijkheid en verbondenheid. Een orchidee komt het best tot zijn recht wanneer zij samen met andere orchideeën recht overeind staan in een pot. Een roos wordt misschien wel het vaakste gelegd op een graf of op de kist van een overledene.

Maar rozen zijn er in allerlei kleuren. Elke kleur heeft een eigen betekenis bij de roos. Kijk daarom eens bij de kleuren betekenissen. Een tulp kent elke Nederlander wel. De tulp staat daarom ook niet voor niets symbool voor Nederland - Valentijnsboeket met tulpen. Het betekent ook “ik bid voor u”. Een rode tulp staat voor liefde en de gele tulp staat voor blijdschap.

Het viooltje staat symbool voor het voorjaar, door zijn frisse en mooie kleur. Verschillende geloofsovertuigingen geven een eigen symboliek voor het viooltje - Wit seizoensboeket. Zo staat het viooltje binnen het Christendom voor Maria (zuiverheid en zedigheid) en binnen de Griekse mythologie wordt het in verband gebracht met het jonge, nieuwe leven (voorjaar).

Valentijnsboeket Met Tulpen

Een bekende kleur is bijvoorbeeld rood (liefde). Er zijn veel betekenissen voor de kleuren van bloemen. Ze staan hier op een rijtje: Betekenis kleuren van bloemen Rode bloemen staan voor liefde, hartstocht, verleiding en moed. Witte bloemen staan voor reinheid, maagdelijkheid, puurheid, onschuld, stilte, ongereptheid en rouw (Kleurig plukboeket) - Tuin geplukt. Roze bloemen staan voor romantiek, zachtheid, liefheid, tederheid, blijdschap, onschuldig en ingetogen.

Paarse bloemen staan voor spiritualiteit, inspiratie, originaliteit, inventiviteit en passie. Oranje bloemen staan voor vitaliteit, sportiviteit, optimisme, kracht, plezier, extravert en warmte. Blauwe bloemen staan voor oprechtheid, trouw, oneindigheid, goddelijkheid en rust. Onze uitvaartverzorgers hebben een inspirerend bloemenboek en helpen u graag met uitzoeken en bestellen. Zelf een stuk samenstellen bij de bloemist kan natuurlijk ook - Kleurig plukboeket.

In kleur, maar ook op momenten tijdens de uitvaart. Voorbeelden zijn:een rieten mand met bloemetjes, om uit te strooien op het grafeen kistbedekkende klimop met bloemeneen roos voor alle belangstellenden om op de kist te leggeneen krans met een lint waarop namen of een boodschap staateen zelfgemaakt boeker met snoepjes, met groenten uit de moestuin of in de vorm van het logo van de sportclub Met bloemen maakt u het afscheid nog persoonlijker.

Kleurrijk En Losjes GestokenWilt u zelf bepalen welke bloemen er op uw begrafenis of crematie komen? Leg in uw uitvaartwensen vast welke bloemen u mooi vindt (Boeket seizoensbloemen)..

Kleurrijk Gebonden RouwboeketTuin Geplukt

Dit stijlvolle rouwstuk in druppelvorm in de kleur wit, afgewerkt met diversen soorten groen. Kleur en vorm geven een rustig geheel. Uw rouwstuk met de grootste zorg en door gediplomeerde bloemisten/ specialisten gemaakt. Aan het rouwstuk kunt u als optie een bedrukt rouwlint bestellen. Een lint bestaat standaard uit 2 slepen.

Dit rouwstuk kunt u bestellen in: Klein ~ 60-65cm Normaal ~ 70-85cm Groot ~ 85-100cm XL ~ 100-110cm XXL ~ 110-120cm XXXL ~ 120-135cm *** Foto afbeelding = Normaal formaat *** Wij geven u een indicatie als maat - Tuin geplukt. Er kan hier een lichte afwijking in zitten door het gebruik van bepaalde bloemen.

Bloementaart Met Flesje Bottega

Wij behandelen de opdrachten voor rouwarrangementen met de grootste zorgvuldigheid. Wilt u een persoonlijk advies? Wij staan u graag te woord, ons telefoonnummer is +31 (0)6-30752793 . Wij willen u erop attenderen: Dat bepaalde bloemen/matrialen seizoengebonden zijn. Er zal hiervoor een vergelijkbaar product gebruikt worden. Hierdoor kan het rouwarrangement iets afwijken van de foto.

Er zijn heel veel mogelijkheden waaruit gekozen kan worden als het gaat om bloemen bij een uitvaart - Kleurrijk gebonden rouwboeket. Er zijn grafkransen, graftakken en herinneringslinten te koop. Maar natuurlijk kan men ook bloemen plukken of een ‘gewoon’ boeket gebruiken. Bij het opbaren komt het voor dat nabestaanden de overledene een bloem of boeketje in de handen geven.

Kleurrijk Gebonden RouwboeketLiefelijk Boeket

Doorgaans is het zo dat bloemstukken van de familie op of het meest dichtbij de kist liggen. De bloemen van belangstellenden worden rond de kist gelegd. Soms gooien aanwezigen een bloem in het graf waar de kist in is gezakt. Families kunnen zelf kiezen wat ze met de bloemen doen na de uitvaartplechtigheid.

Klassiek Bont Boeket

Er zijn ook mogelijkheden om een bloem te drogen zodat u deze kunt bewaren als herinnering. Het komt ook voor dat nabestaanden geen bloemen willen tijdens bij de uitvaart. Klassiek bont boeket. Dit staat dan vermeld in de rouwadvertentie of de rouwkaart. Bloemen hebben symbolische betekenissen die per bloem weer anders zijn. Deze betekenissen zijn in de loop van de tijd ontstaan en kunnen per land en cultuur behoorlijk verschillen.

Klassiek Bont BoeketValentijnsboeket Met Tulpen

Door deze symboliek kan het geven van een bepaalde bloem een extra betekenis geven. Naast de bloemen zelf hebben ook de kleuren een symbolische waarde. Hieronder de betekenis van een aantal soorten bloemen:Aronskelk – de maagd MariaAmaryllis- betoverende schoonheidJasmijn- vriendschap en naastenliefdeWitte Chrysant – AllerzielenLelietje van dalen – ChristusLotus – ZuiverheidMadeliefje – reinheid/maagdelijkheidRoze roos – jij en ikWitte en rode rozen – voor altijd samenTulp – ik bid voor jeVergeet-mij-nietje – ware liefdeZonnebloem – gerichtheid naar GodKogel Amarant – eeuwig durende liefdeRoze anjer – ik zal je nooit vergetenVeel voorkomende associaties met kleuren zijn:Rood - Liefde, lijden, hartstocht, moed, verleiding, zwoel.

Geel - Licht, vrolijkheid, voorjaar glorie, kleur van de zon, energie, groei, kracht, lentegevoel. Magenta - Uitbundig, opwindend, schokkend. Oranje - Warmte, rijkdom, extravert, koningshuis, kracht, optimisme, plezier, sportiviteit, vitaliteit. Blauw - Goddelijkheid, oneindigheid, spiritualiteit, trouw, oprechtheid. Purper- Koninklijkheid, sensualiteit, decadentie. Roze- Zachtheid, tederheid, blijdschap, geboorte, ingetogen, romantiek, zoet, lief, onschuldig.

More from Leuke winkels

Navigation

Home

Latest Posts

Naambordje Laten Maken

Published Sep 16, 21
6 min read

Graveren

Published Sep 14, 21
6 min read

Sportartikelen Kopen? - Gratis Bezorgd

Published Sep 14, 21
6 min read